Heb je een vraag? Bekijk zeker even onze FAQ. Kan je jouw vraag niet vinden? Aarzel dan niet ons te contacteren op info@oliviaforkids.com.

Verzending

Bestellingen in België en Nederland worden meestal binnen 1-3 werkdagen thuis geleverd. Indien je jouw bestelling sneller wil, kan je Express Delivery nemen. Dan garanderen we dat jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd wordt (indien voor 13:00 besteld).

Bekijk onze shipping policy voor meer details.

Iedere bestelling komt met een tracking code. Je ontvangt jouw code vanaf dat de bestelling verstuurd is.

Natuurlijk. Je kan al onze producten steeds komen bezichtigen, betalen, passen of ophalen in onze winkel in Antwerpen. Geen afspraak nodig.

Retourneren

De meeste artikelen zijn omwisselbaar of retourneerbaar binnen 30 dagen na aankoop. Maatwerk artikelen zijn niet retourneerbaar.

Bekijk onze Return Policy voor een overzicht per product.

Gravure

We plaatsen iedere gravure met een gespecialiseerd laser-toestel in ons atelier in Antwerpen. De laser plaatst naam of datum tot op enkele micrometers nauwkeurig. De gravure wordt enkele micrometers diep geplaatst, om te vermijden dat er een beschadiging aan het naamplaatje zou optreden. 

Dat is zeker mogelijk. Over het algemeen geldt de regel dat we de gravure kunnen plaatsen in alle lettertypes die standaard op je computer geïnstalleerd staan. Wil je een speciaal lettertype? Laat het ons even weten met een mailtje naar info@oliviaforkids.com (vermeld het lettertype en je ordernummer).

We raden in de meeste gevallen aan om het aantal tekens (per zijde) te beperken tot maximaal 14. Wil je graag een langere gravure? Contacteer ons dan even met de naam van het armbandje en de gravure, en we kijken het samen na.

Dit is zeker mogelijk. U kan de naam toevoegen in het 'Datum' veld wanneer je jouw gravure ingeeft. We plaatsen de naam dan op de achterkant van het armbandje.

Onze winkel

Bekijk onze Trustpilot pagina waar we reeds een heleboel geverifieerde reviews hebben ontvangen van klanten uit België en Nederland.

We werkten voor onze collecties nauw samen met Orsini Diamonds, een juwelier uit Antwerpen die meer dan 35 jaar actief is in het verkopen van juwelen.

Deze juwelier is bovendien onderdeel van het selectieve Antwerpse keurmerk Antwerp Most Brilliant

Wij werken enkel met écht goud (9, 14 en 18kt). Geen vergulde juwelen dus, en geen toxische vervangstoffen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de juwelen niet zullen verkleuren. Je kan het karaat vinden per product bij details.

Al onze artikelen worden vervaardigd in ons eigen atelier in Antwerpen of bij één van onze nauwe partners in Italië. Ze voldoen steeds aan de strengste Europese eisen qua veiligheid en bevatten geen nickel of andere schadelijke stoffen.