Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het tot een bestelling geleverd wordt?

Normaal sturen we je bestelling op binnen 2 tot 3 dagen. Voor op maat gemaakte producten kan dit oplopen tot 2 weken. Eens je bestelling op de post is, duurt het meestal nog 1 tot 2 dagen voor deze thuis geleverd wordt.

Kan ik ook een datum laten graveren op de achterkant?

Dit is zeker mogelijk. U mag de datum toevoegen wanneer u de naam doorgeeft. Deze wordt vervolgens automatisch op de achterkant gegraveerd. 

Hoe weet ik of het goud van goede kwaliteit is?

Olivia for Kids werkt voor haar collectie samen met Orsini Diamonds, een juwelier die meer dan 35 jaar ervaring heeft en bovendien onderdeel is van het zeer selectieve Antwerpse keurmerk Antwerp Most Brilliant. Hierdoor kunnen we garanderen dat je de best mogelijke kwaliteit goud krijgt.

Hoe weet ik of de juwelen niet zullen verkleuren?

Wij werken enkel met écht goud (9, 14 en 18kt). Geen vergulde juwelen dus, en geen toxische vervangstoffen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de juwelen niet zullen verkleuren. Je kan het karaat vinden per product bij details.

Zijn er een maximum aantal tekens voor de gravure?

Afhankelijk van het type armbandje dat je gekozen hebt, is er meer of minder ruimte voor de gravure te plaatsen. We raden in de meeste gevallen aan om het aantal tekens (per zijde) te beperken tot maximaal 12. Voor de meeste namen is dit voldoende.

Kan ik een ander lettertype kiezen voor de gravure?

Dat is zeker mogelijk. Over het algemeen geldt de regel dat we de gravure kunnen plaatsen in alle lettertypes die standaard op je computer geïnstalleerd staan. Wil je een speciaal lettertype? Laat het ons even weten met een mailtje naar info@oliviaforkids.com (vermeld het lettertype en je ordernummer).

Hoe gebruik ik de Ultrasonic Cleaners?

1.  Giet heet water (max 75°C) in het ultrasone reinigingsbad en voeg een flinke hoeveelheid wasmiddel (bvb. Dreft) toe

2. Leg uw juweel in het reinigingsbad en laat min. 15 min weken

3. Druk op de knop en laat het apparaat gedurende 5 min reinigen

4. Haal uw juweel uit het badje met een pincet en spoel het grondig af met water

5. Droog uw juweel door het af te deppen met een zacht doekje of keukenpapier

6. Maak het apparaat steeds schoon door het water te verwijderen, af te spoelen en af te drogen