5 cadeautips voor de ideale push present

5 cadeautips voor de ideale push present

Aanstaande mama's en trotse partners, we gaan het hebben over iets heel speciaals: push presents. Ja, je leest het goed. Naast de overweldigende vreugde die jullie voelen bij het wonder van nieuw leven, hebben kersverse moeders absoluut iets extra's verdiend. We weten allemaal dat zwangerschap en bevalling geen sinecure zijn, dus waarom zou je deze mijlpaal niet vieren met een cadeautje dat even uniek is als deze ervaring?

Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk om je waardering en liefde te tonen, of je bent zelf de mama die stiekem hoopt op een klein teken van erkenning (want laten we eerlijk zijn, je hebt iets fantastisch gepresteerd), je bent hier aan het juiste adres. Ik ga je door vijf korte tips loodsen voor de ultieme push present. En ja, voor de liefhebbers van een beetje bling, we voegen ook enkele van onze juweeltjes toe. ;)

Klaar om te ontdekken hoe je die eerste momenten als nieuwe mama nog magischer maakt? Let's dive in. 

Tip 1: Gepersonaliseerde Geboortesteen Ketting

Dit sieraad staat symbool voor de unieke band tussen moeder en kind, met een gouden ketting die wordt verfraaid met geboortestenen voor elk familielid. Het mooie hiervan is dat je bij de komst van elk nieuw gezinslid een extra steentje kunt toevoegen. Zo groeit de ketting mee met jullie familie. Elke steen correspondeert met een geboortemaand, wat elke hanger een persoonlijk tintje geeft en een kleurrijke herinnering vormt aan de speciale momenten in jullie leven.

En laat ons eerlijk zijn, welke mama wordt niet blij van een extra juweeltje om aan haar collectie toe te voegen? Je kan enkele mooie push present kettingen met geboortesteen vinden in onze collecties.

Birthstone Necklace: 2 stones - Olivia for Kids

Tip 2: Luxe Spa-dag voor Mama

Na de inspanning van de bevalling is het belangrijk dat mama de tijd neemt om te herstellen. Een spa-dag is dan ook een cadeau waar de kersverse mama zich even volledig mee kan laten verwennen. Verschillende spa's laten je toe een pakket te boeken met spa en massage (of manicure). 

Het is cruciaal om dit wel niet direct na de bevalling te plannen. Een vrouwelijk lichaam gaat door heel wat voor, tijdens en na de bevalling. Dus geef haar de ruimte om te beslissen wanneer ze zich klaar voelt voor deze verwennerij. 

Tip 3: Gouden Naamarmband

Een gouden armband gegraveerd met de naam van de nieuwe baby is een klassieker die nooit uit de mode gaat. Deze traditie is niet alleen populair onder mama's, maar een baby armbandje met naam wordt ook vaak gegeven voor kinderen door peter of meter, wat de mogelijkheid biedt voor bijpassende 'moeder-en-kind' sieraden.

In ons uitgebreid assortiment geboorte juwelen bieden we verschillende armbandjes aan die door zowel moeder als kind kunnen worden besteld (uiteraard in verschillende lengtes). Hierdoor kunnen jullie beiden een tastbare herinnering dragen aan de geboorte.

Tip 4: High-end Luier-/Verzorgingstas

Vergeet de typische luierbag. Een trendy en opkomend cadeautje voor kersverse moeders is een hippe designer verzorgingstas. Deze tassen zijn een gamechanger voor stijlbewuste moeders, met genoeg vakjes en ruimte voor alle babybenodigdheden terwijl ze er modieus uitzien. Kies voor merken die bekendstaan om hun duurzaamheid en stijl, zodat deze tas niet alleen nuttig is in het eerste jaar maar ver daarna als een stijlvolle tas kan dienen (bijvoorbeeld voor een 2de kindje).

Denk aan leer of vegan alternatieven, waterbestendige stoffen en verstelbare banden voor comfort en veelzijdigheid. Deze tas wordt snel haar nieuwe go-to, of ze nu op het speelveld staat of uit eten gaat.

Tip 5: Een Professionele Fotoshoot

Het vastleggen van de speciale eerste momenten als nieuwe familie is onbetaalbaar. Jouw baby gaat er immers al heel snel heel anders uitzien, en die momenten krijg je nooit meer terug. Een leuk cadeau als push present is daarom een professionele fotoshoot.

Kies een fotograaf die jullie op je gemak stelt en die liefst gespecialiseerd is in soortgelijke fotoshoots (baby's fotograferen is bijna een vak apart). Deze foto's zijn niet alleen prachtig om thuis op te hangen maar worden ook een super toffe herinnering aan de start van jullie avontuur als gezin.

 

En daar heb je het, vijf hartverwarmende en persoonlijke push present ideeën die elke nieuwe mama zullen verrassen. Of het nu gaat om een sieraad dat met jullie gezin meegroeit, een welverdiende spa-dag, of een stijlvolle luier-/verzorgingstas, elk cadeau biedt een unieke manier om deze bijzondere levensfase te vieren. 

Ben je nog op zoek naar meer inspiratie? Denk dan eens aan een handgeschreven brief met je gedachten en wensen voor de toekomst, een koffie-abonnement voor die onvermijdelijke lange nachten, of zelfs een mooie sterrenkaart van de nacht van de geboorte. Wat je ook kiest, het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden. 

Hopelijk heb je inspiratie gevonden om die speciale nieuwe mama in je leven te verwennen. En onthoud, het is uiteindelijk de liefde en het gebaar dat telt! ;)

Groetjes,
Olivia


Een blog post door
Olivia
Mama van Charlie (3) en Ralph (1) en oprichter van Olivia for Kids. In het weekend geniet ik van een rustig boek of met de kids naar de Zoo.